Некатегоризовано

Holly Madison rodila devojcicu

Holly Madison rodila devojcicu

holly madison rodila devojcicuBivša Hju Hefnerova devojka i Playboy model, Holly Madison, rodila je zdravu i veselu devojčicu 5. marta, a sinoć je objavila i ime koje verovatno niste očekivali. Mada..

 

 

Bivša Hju Hefnerova devojka i Playboy model, Holly Madison, rodila je zdravu i veselu devojčicu 5. marta, a sinoć je objavila i ime koje verovatno niste očekivali. Mada..

Holly je ovo prvo dete kao i njenom dečku Pasquale-u Rotelliju, vlasniku agencije za planiranje žurki, sa kojim se zabavlja nešto manje od godinu dana. Nakon pomnog razmišljanja i debatovanja, srećni roditelji su odlučili da svojoj ćerki nadenu ime: Rainbow Aurora Rotelli!

Kao objašnjenje, mama Holly je u izjavi za E! News rekla sledeće:

Želela sam svojoj ćerki da dam jedinstveno ime. Odrastajući, u mojoj školi je bila jedna devojčica sa imenom Rainbow (Duga) i bila sam mnogo zavidna na to ime. Mislila dam da je mnogo lepo i jedinstveno”.

Što se tiče drugog imena – Aurora, pretpostavke su da ga je dala iz razloga što joj je princeza Aurora omiljeni Diznijev lik.

Rainbow Aurora…simpatično ime da je su u pitanju Mede Medenjaci, Lala Loopsy ili My Little Pony igračke. Sa druge strane, malena Duga neće morati da smišlja umetničko ime kad odraste.

 

Ostavite komentar

Click here to post a comment