Некатегоризовано

Holly Madison rodila devojcicu

Holly Madison rodila devojcicu
Podeli dalje

holly madison rodila devojcicuBivša Hju Hefnerova devojka i Playboy model, Holly Madison, rodila je zdravu i veselu devojčicu 5. marta, a sinoć je objavila i ime koje verovatno niste očekivali. Mada..

 

 

Bivša Hju Hefnerova devojka i Playboy model, Holly Madison, rodila je zdravu i veselu devojčicu 5. marta, a sinoć je objavila i ime koje verovatno niste očekivali. Mada..

Holly je ovo prvo dete kao i njenom dečku Pasquale-u Rotelliju, vlasniku agencije za planiranje žurki, sa kojim se zabavlja nešto manje od godinu dana. Nakon pomnog razmišljanja i debatovanja, srećni roditelji su odlučili da svojoj ćerki nadenu ime: Rainbow Aurora Rotelli!

Kao objašnjenje, mama Holly je u izjavi za E! News rekla sledeće:

Želela sam svojoj ćerki da dam jedinstveno ime. Odrastajući, u mojoj školi je bila jedna devojčica sa imenom Rainbow (Duga) i bila sam mnogo zavidna na to ime. Mislila dam da je mnogo lepo i jedinstveno”.

Što se tiče drugog imena – Aurora, pretpostavke su da ga je dala iz razloga što joj je princeza Aurora omiljeni Diznijev lik.

Rainbow Aurora…simpatično ime da je su u pitanju Mede Medenjaci, Lala Loopsy ili My Little Pony igračke. Sa druge strane, malena Duga neće morati da smišlja umetničko ime kad odraste.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook