Некатегоризовано

Justin Bieber napao paparaca

Justin Bieber napao paparaca
Podeli dalje

justin bieber napao paparacaPoslednjih par dana bili su više nego uznemirujući za pop zvezdu i idola miliona devojaka, Justina Biebera. Nakon što je završio u bolnici, pošto se onesvestio iza bine posle održanog koncerta u Londonu, juče je, po izlasku iz iste, uspeo da se posvađa sa jednim od paparaca, toliko da je intervenisalo i njegovo obezbeđenje.

 

 

Poslednjih par dana bili su više nego uznemirujući za pop zvezdu i idola miliona devojaka, Justina Biebera. Nakon što je završio u bolnici, pošto se onesvestio iza bine posle održanog koncerta u Londonu, juče je, po izlasku iz iste, uspeo da se posvađa sa jednim od paparaca, toliko da je intervenisalo i njegovo obezbeđenje.

Svađa je usledila nakon što je Bieber, u nameri da utrči u džip koji ga je čekao na izlasku iz bolnice navodno ćušnuo jednog od fotografa. To je bilo dovoljno da fotograf plane i krene sa serijom uvreda, isprepletenih sočnim psovkama. Čuvši to, mlađana zvezda je izletela iz vozila, tražeći da mu paparaco ponovi šta je rekao, usput ga i sam „čašćavajući“ po kojom psovkom. Stvari bi se vrlo brzo otrgle kontroli da se nije umešao Bieberov telohranitelj koji je bukvalno poneo Justina (i tom prilikom mu gotovo svukao donji deo trenerke) i vratio ga nazad u vozilo, kako bi ga sprečio da udari paparaca, što je Bieber i pokušavao. Detalje možete i sami pogledati u video prilogu sajta TMZ.

Malo kasnije, Justin Bieber je na Twitteru objasnio kako je imao grubo jutro, dopustivši da mu guranje kamera pod nos i lice, primanje najrazličitijih uvreda i psovki utiče na raspoloženje i izvuče iz njega reakciju kakva je usledila.

Nije lako biti zvezda..

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook