Некатегоризовано

Izlozba haljina od ambalaze u Delta Cityju

Izlozba haljina od ambalaze u Delta Cityju
Podeli dalje

izlozba haljina od ambalaze u delta cityju16.januara u 12h na centralnom atrijumu Delta Cityja biće otvorena izložba haljina napravljenih od ambalaža poznatih domaćih proizvoda, koju možete pogledati sve do 03. februara.

16.januara u 12h na centralnom atrijumu Delta Cityja biće otvorena izložba haljina napravljenih od ambalaža poznatih domaćih proizvoda, koju možete pogledati sve do 03. februara. Haljine su osmislili naši priznati modni dizajneri, a svoje kreacije između ostalih prikazaće Iva Stefanović, Ana Grebec, Daniela Glišić, Emilija Petrović, Ivana Ristić, Jasmina Vujović, Katarina Bogdanović, Marina Milovanović, Marija Stanišić, Peđa Nerić, Tatjana Tatalović.

zakopčaj me selotejpom

Cilj projekta „Zakopčaj me selotejpom“  je skretanje pažnje na važnost pravilnog odlaganja otpada za očuvanje životne sredine, kao i edukacija o funkcijama, značaju i oznakama na ambalaži, na zanimljiv način i kroz prikaz ovog materijala u drugačijem svetlu.

marina milovanović haljine

Tokom trajanja izložbe svi posetioci Delta Cityja moći će da učestvuju u izboru za najlepšu haljinu, a na Naxi radiju  organizovaće se edukativni kvizovi. Proglašenje najlepše haljine biće 3.februara, kada će se uručiti priznanja njenom vlasniku, kao i dizajneru, a tom prilikom dodeliće se i poklon pobedniku radijskog kviza.

Haljine se izrađuju od ambalaže i ambalažnih materijala poznatih brendova renomiranih firmi poput: Delta City, Naxi radio, Mini Plazma, Wellness, Duel, Fun&Fit, Grand Aroma, Jaffa, O’Cake, Pardon, Life Organic, Recan Fondacija za reciklažu limenki za piće.

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook