Некатегоризовано

LUSH Srbija se zatvara!

LUSH Srbija se zatvara!

lush srbija se zatvara!Nakon dve godine rada, prodavnice poznatih LUSH sapuna i kozmetike se povlače iz Srbije, usled nezanimljivog i neprofitabilnog tržišta za čelnike kompanije!

 

Nakon dve godine rada, prodavnice poznatih LUSH sapuna i kozmetike se povlače iz Srbije, usled nezanimljivog i neprofitabilnog tržišta za čelnike kompanije!

lush srbijaPre nepunih sat vremena, na zvaničnoj Facebook stranici LUSH Srbija, objavljeno je sledeće saopštenje:

Dragi naši,Pre svega želeli smo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i podršci za ove dve godine. Na našu veliku žalsot, partner iz UK-a je odlučio da Srbija „NIJE ZANIMLJIVO I PROFITABILNO TRŽIŠTE ZA NJIH“ te se Lush Srbija zatvara.

Nova roba se neće naručivati pa ukoliko Vam nešto nedostaje predlažemo vam da požurite sa kupovinom jer su zalihe na izmaku. Radnja u TC „Ušće“ se zatvara zaključno sa 28.02.2013. Takođe sve što Vam treba možete naručiti i putem mail ordera.

LUSH TEAM SRBIJA

Žao nam je zbog odluke UK partnera i zatvaranja; ostaje nada da će u skorijoj budućnosti Srbija ipak biti prepoznata kao perspektivno tržište za nova ulaganja i dolazak novih brendova.

Fb komentari

5 komentara

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  • velika greska. Srbija nije Beograd. Retko ko u unutrasnjosti je mogao da (sa)zna za Lush ako nije bio prethodno upoznat. bla bla bla. Dakle / marketing Vam je katastrofa, dragi moj mirisljavi Lash – u.

  • Ha, dve godine prosle, nisam ni primetio da ih nema. Toliko.

    (Kakav crni marketing za siru Srbiju, svasta…)

  • Kako i gde mogu da nabavim Lush sapune? Koristila sam ih jos pre 10 godina, kosa mi nikada nije bila lepsa nego tada. Koji god sampon da koridtim, ne moze da zameni Lush.

Facebook

Organ Vlasti Instagram