Некатегоризовано

Kim Kardashian trudna!

Kim Kardashian trudna!

kim kardashian trudna!Taman kad smo pomislili da nema te vesti koja će poremetiti svetsku ravnotežu, ispraćanje stare i doček nove godine, Kim Kardashian je pomrsila račune! Poznata starleta je prevazišla sebe, objavivši vest da je trudna sa svojim dečkom Kanye Westom!

 

Taman kad smo pomislili da nema te vesti koja će poremetiti svetsku ravnotežu, ispraćanje stare i doček nove godine, Kim Kardashian je pomrsila račune! Poznata starleta je prevazišla sebe, objavivši vest da je trudna sa svojim dečkom Kanye Westom!

Kako svetski mediji i portali prenose,  Kanye je prvi istupio sa vešću na sinoćnjem koncertu, podelivši tajnu sa svojim fanovima tako što je otpevao pesmu „Now you having my baby“. Nakon toga, Kardashian porodica je ushićeno razglasila vest dalje putem Twittera, a jutros je sve potrvrdio i Kimin potparol.

Kakav način za pečatiranje stare i otvaranje Nove godine, je  l da? Ovime je, između ostalog, zagarantovano još mnogo sezona Kardashian franšize.

Čestitke srećnom paru, a nas interesuje šta vi mislite: je li ovo još samo jedna u nizu izrežiranih agendi ili slučajnost?

 

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Organ Vlasti Instagram