Некатегоризовано

Konkurs za Retro Chic Uskršnji modni bazar

Konkurs za Retro Chic Uskršnji modni bazar
Podeli dalje

retro chic konkursRetro Chic i Udruženje „Baština“ pozivaju sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za učešće na zajedničkoj prodajnoj izložbi – Retro Chic USKRŠNJI BAZAR UNIKATA i AUTENTIČNE VINTAGE MODE koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 4-7.4.2012.

Retro Chic i Udruženje „Baština“ pozivaju sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za učešće na zajedničkoj prodajnoj izložbi – Retro Chic USKRŠNJI BAZAR UNIKATA i AUTENTIČNE VINTAGE MODE koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 4-7.4.2012.
 
Na četvorodnevnom programu bazara svakodnevno će biti prodajne izložbe: unikatna garderoba, nakit i modni detalji; prirodna kozmetika, upotrebni i dekorativni predmeti za kuću, unikatni, zanatski nameštaj; stari zanati; autentična vintage moda; redizajn i reciklaža.
 

Prvo i poslednje veče na programu će biti modne revije izlagača bazara, a drugog i trećeg dana Interaktivni dizajn nakita – radionice, gde će autori dizajnirati i izrađivati nakit na licu mesta u dogovoru sa kupcima (u prijavi možete naglasiti ukoliko ste zainteresovani da budete deo ovog programa).
Bazar će biti otvoren svakodnevno u periodu od 11-21h.

Za učešće na Bazaru kotizacija iznosi:
– po danu: 1.200 din
– za učešće sva četiri dana (sa popustom): 4.000 din (ograničen br.)
– Aktivni saradnici Retro Chic-a (članovi Udruženja čiji su radovi trenutno izloženi u Retro Chic Showroom-u, i to, minimum 3 meseca, sa ostvarenom dinamikom prodaje u tom periodu; izlagači koji su učestvovali na oba prethodna Retro Chic bazara, svih dana) imaju dodatni POPUST OD 20% ZA UČEŠĆE! Svim izlagačima biće obezbeđeni adekvatni tipski štandovi, stolovi i štenderi. Predviđen br. izlagača je 30-50 po danu. Organizator zadržava pravo rasporeda učesnika po danima, kao i izbor učesnika za prodajni bazar i modne revije.

Prijave za učešće možete slati na retrochic@ikomline.net ili retrochicbutique@gmail.com NAJKASNIJE DO 25.3.2012.!

Uz prijavu sa kratkom biografijom potrebno je poslati i 5-10 reprezentativnih fotografija vaših radova iz aktuelne ponude. Spisak izlagača biće objavljen najkasnije 3 DANA po isteku konkursa, nakon čega ćete blagovremeno biti obavešteni o svim tehničkim detaljima.

Ova manifestacija organizuje se uz veliku medijsku podršku i sam događaj će u narednom periodu biti najavljen u svim značajnim gradskim kulturnim vodičima i pisanim medijima; predviđena su i gostovanja Retro Chic tima na mnogim radio i TV stanicama.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook