Некатегоризовано

Rambo Amadeus na Evroviziji sa pesmom Euro neuro

Rambo Amadeus na Evroviziji sa pesmom Euro neuro
Podeli dalje

rambo amadeus euro neuroLegendarni i retko shvaćeni umetnik, Rambo Amadeus, u četvrtak je predstavio svoju pesmu sa kojom će nastupati na ovogodišnjem Evrosongu u Azerbejdžanu. Dosledan sebi i svom originalnom autorskom stilu, pristao je na učešće u ovom festivalu, pod uslovom da „ga puste da radi šta hoće“.

Legendarni i retko shvaćeni umetnik, Rambo Amadeus, u četvrtak je predstavio svoju pesmu sa kojom će nastupati na ovogodišnjem Evrosongu u Azerbejdžanu. Dosledan sebi i svom originalnom autorskom stilu, pristao je na učešće u ovom festivalu, pod uslovom da „ga puste da radi šta hoće“.
 

Tom prilikom, predstavljen je i spot koji je sniman na Crnogorskom primorju i predstavlja vrlo domišljat način turističke promocije bivše nam republike. Ne znam ko stoji iza vizuelne priče i ideje, ali ovim potezom, Rambo i ekipa učinili su više za promociju jedne zemlje i jednog naroda, nego Klaudija Šifer i Pamela Anderson zajedno – za one koji se ne sećaju: Real Montenegro ideje i parole „Mi znamo kako: Crna Gora ka Monako“.

Euro neuro, I Don’t Like Snobizam, Nacionalizam, Puritanizam, I Am different Organizam. My Heroizam is Pacifizam, Altruizam. I Enjoy Biciklizam, Liberalizam, Turizam, Nudizam, It is good for Reumatizam

Izvor


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook