Некатегоризовано

Nataša Šarić na World Fashion Week-u

Nataša Šarić na World Fashion Week-u
Podeli dalje

Naša poznata modna kreatorka i multimedijalni Nataša Šarić, poznata po tome što je već 13 godina stalni dizajner za modnu kuću Passage, putuje u Njujork na manifestaciju World Fashion Week – World Fashion Awards.

Naša poznata modna kreatorka i multimedijalni Nataša Šarić, poznata po tome što je već 13 godina stalni dizajner za modnu kuću Passage, putuje u Njujork na manifestaciju World Fashion Week – World Fashion Awards. Na događaju koji se održava 11. novembra ove godine u prostoru prestižnog mesta Cipriani u srcu Menhetna, najavljuje se održavanje prve svetske nedelje mode u 2012. godini u Njujorku. Na najprestižnijoj manifestaciji u modnoj industriji okupiće se kreatori iz celog sveta, pri čemu će biti zastupljen po jedan predstavnik svake nacionalne Fashion Week prezentacije. 

Podsetimo, Nataša je nastupila u okviru nedavne Beogradske nedelje mode svojom autorskom izložbom kravata u galeriji Progres. Zajedno sa Nenadom Radujevićem, direktorom Beogradske nedelje mode i modnog studija Click, Nataša će u Njujorku biti ambasador naše zemlje i predstaviti svoj rad iz oblasti visoke mode, koji je podržala Hypo Alpe Adria. Natašino učešće na ovom značajnom događaju biće odlična prilika da promoviše ne samo autorski rad, već i nacionalni identitet.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook