Некатегоризовано

Nega lica na putovanju

Nega lica na putovanju
Podeli dalje

nega lica na putovanjuPored redovne i svakodnevne nege lica, o njemu je neophodno brinuti se i kada ste na putu, kako biste ga zaštitili i sačuvali mu mladolikost i vitalnost, gde god da ste.

Pored redovne i svakodnevne nege lica, o njemu je neophodno brinuti se i kada ste na putu, kako biste ga zaštitili i sačuvali mu mladolikost i vitalnost, gde god da ste.

#1. Kada putujete, naročito na daleka putovanja, trudite se da ne budete našminkane. U neko doba ćete zadremati i to vam je isto kao da ste zaspale kod kuće u krevetu sa šminkom na licu. Takođe, ako putujete avionom – vazduh u kabinama je suv, zato imajte uz sebe balzam za usne, hidrantnu kremu (male zapremine, kako vam ih obezbeđenje ne bi oduzelo) i povremeno se namažite, kako vam se koža lica ne bi isušila. Takođe, imajte i kapi za oči, kako biste izbegle suvoću i crvenilo očiju, koje može nastati zbog suvog vazduha.
 

#2. Izbegavajte alkohol tokom leta, kako ne bi dehidrirali i, umesto njega, pijte dosta vode.
#3. Bilo bi korisno da uz sebe imate i mini kozmetički set u kojem bi bilo sredstvo za čišćenje lica i malo vate – u slučaju da vam se zagubi prtljag; iako u hotelu dobijate njihove proizvode, dešava se da je nekome koža na njih osetljiva i da dođe do alergijske reakcije. Osim toga, uštedeće vam i malo vremena i novca, koje biste utrošili na traženje i kupovinu zamenskih preparata. Ovaj mini kozmetički set trebalo bi da sadrži i flastere (za svaki slučaj), kao i mini pakovanje kreme sa zaštitnim faktorom.

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook