Некатегоризовано

Sleepbox kabina za spavanje

Sleepbox kabina za spavanje
Podeli dalje

Sleepbox kabina za spavanjeZnate one situacije kada letovi kasne, vozovi ne kreću na vreme i primorani ste da čekate po više sati ili i čitav dan na novi raspored? Kako bi vam dobro došlo da možete negde da predahnete i odmorite se? Uz pomoć Sleepbox kabine – sada i možete! Evo o čemu se radi.

 

Znate one situacije kada letovi kasne, vozovi ne kreću na vreme i primorani ste da čekate po više sati ili i čitav dan na novi raspored? Kako bi vam dobro došlo da možete negde da predahnete i odmorite se? Uz pomoć Sleepbox kabine – sada i možete! Evo o čemu se radi.

Sleepbox je kabina namenjena za odmor i spavanje, prvobitno naptavljena od plastike,a  koja je do danas evoluirala u super udobnu i funkcionalnu kabinu od drveta, a može se naći po aerodromima, železničkim stanicama, čak i u okviru hostela! U pitanju je super-funkcionalno dizajnirana kabina u koju su smeštena dva kreveta – na sprat, prostor za prtljag, punjači za telefon i računar, kao i televizor i mini sto na izvlačenje – ako želite nešto i da prezalogajite na miru. A za potpunu intimnu udobnost i predah – ove kabine se zaključavaju, tako da ne morate brinuti i za svoju bezbednost!

Sleepbox kabine se trenutno nalaze u majka Rusiji, tačnije u Moskvi i iznajmljuju se na periode od 15 minuta pa do nekoliko sati – koliko vama treba između putovanja. Samo je pitanje vremena kada će ovaj koncept zaživeti i u ostalim krajevima sveta – da je ovako nešto već dostupno u Nemačkoj, Eniac bi se, svakako, proveo mnogo bolje, čekajući na let do San Francisca, recimo.

Izvor


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook