Некатегоризовано

Tereza Salgeiro nastupi u Beogradu i Novom Sadu

Tereza Salgeiro nastupi u Beogradu i Novom Sadu
Podeli dalje

Tereza Salgeiro nastupi u beogradu i Novom SaduČuvena portugalska pevačica Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus,  održaće koncerte 18. aprila u Domu sindikata u Beogradu i 19. aprila u Sinagogi u Novom Sadu. Oba nastupa počinju u 20 časova, u organizaciji koncertne agencije „My Way“.

Čuvena portugalska pevačica Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe Madredeus,  održaće koncerte 18. aprila u Domu sindikata u Beogradu i 19. aprila u Sinagogi u Novom Sadu. Oba nastupa počinju u 20 časova, u organizaciji koncertne agencije „My Way“. 
 
Ulaznice za nastup u Beogradu iznose: 1900, 2200 i 2500 dinara i mogu se  nabaviti na blagajni Doma sindikata, kao i na Card Service prodajnim mestima: Beogradska arena, Ušće Shopping Center, Bilet centar. Publiku u Beogradu očekuje nezaboravno veče portugalskog zvuka, jer će nastupiti i Maja Volk sa ansamblom „Beogradski fadisti“, koji je jedan od retkih na svetu, a izvodi neke od najpoznatijih fado kompozicija nastalih od 19. veka do danas.
Karte za novosadski nastup Tereze Salgeiro, po cenama 1200 i 2000 dinara, dostupne su na prodajnom mestu Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 8 do 14 sati i Card Service prodajnom mestu u TC Bazaar.  
 
Tereza Salgeiro je jedna od najtraženijih pevačica Portugala, koja je nastupajući samo sa grupom Madredeus održala preko 1000 koncerata širom sveta. Osim specifične emocije koju prenosi svojim veličanstvenim glasom, Terezu je, sa grupom Madredeus, proslavio i slavni reditelj Vim Venders u filmu „Lisabonska priča“. Od kako se 2006. godine sa albumom „Obrigado“ odlučila za solo karijeru, Tereza Salgeiro uspešno snima albume i nastupa po svetu pevajući najlepše pesme svog rodnog Portugala. Sarađivala je sa brojnim umetnicima među kojima su: Hoze Kareras, Kaetano Veloso i mnogi drugi.  Tokom 2011. Tereza se povukla sa svojim muziučarima u manastir Arabida, gde je u okruženju planina postavila muzički studio u kome je kreirala 17 numera za novi album „O Mistério“. Muzika na novom albumu komponovana je za izvođenje uživo. Terezina grupa na sceni stvara raspon emocija prisutan u različitim pesmama, pozivajući publiku da učestvuje u energiji svakog koncerta.
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook