Некатегоризовано

ZepterADS uveo in-text oglase

ZepterADS uveo in-text oglase
Podeli dalje

zepter intext oglasiOglasna mreža ZepterADS obogatila je ponudu za oglašivače i portale uvođenjem in-text oglasa. U pitanju su web oglasi integrisani u tekstove na sajtovima kao podvučene reči koje pokreću reklamu. Spadaju među najefektnije vrste internet oglašavanja,  kada je u pitanju ciljanje potrošača, uticaj na kupovnu nameru, kao i razvoj svesti o brendu i proizvodu.

Oglasna mreža ZepterADS obogatila je ponudu za oglašivače i portale uvođenjem in-text oglasa. U pitanju su web oglasi integrisani u tekstove na sajtovima kao podvučene reči koje pokreću reklamu. Spadaju među najefektnije vrste internet oglašavanja,  kada je u pitanju ciljanje potrošača, uticaj na kupovnu nameru, kao i razvoj svesti o brendu i proizvodu.
 

Istraživanja su pokazala da, u odnosu na klasične internet kampanje, za 4 do 5 puta povećavaju svest o brendu; a  kod kupaca koji su videli in-text oglase gde se komunicirao proizvod, kupovna namera je povećana za 68 odsto. In-text oglasi predstavljaju odličnu mogućnost i za portale da dopune svoj oglasni portfolio jednostavnim uključivanjem u postojeći sadržaj, bez potrebe za pravljenjem dodatnih oglasnih površina.
 

In-text oglasi prikazuju se u tekstovima na portalu, u formi podvučenih reči koje su po značenju povezane sa kampanjom oglašivača. Prelaskom kursora preko njih, automatski se otvara oglas, koji može da budeu formi banera, 3D, video ili tekstualnog oglasa sa slikom ili bez. Posetilac portala odlučuje da li će otvoriti oglas, kliknuti na njega i otići na web stranu oglašivača, ili ga jednostavno zatvoriti pomeranjem kursora sa podvučene reči.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook