Deca

Druženje sa 5 zvezdica: Pampers Premium Care

Druženje sa 5 zvezdica: Pampers Premium Care
Podeli dalje

Ako se sećate, početkom godine smo imali saradnju sa Pampersom, u okviru koje je bilo reči o Premium Care pelenama i njihovom doprinosu u životu naših beba. Juče je upriličeno još jedno druženje sa njima u prostorijama agencije New Moment, tokom kojeg smo saznali mnogo novih stvari.

U ulozi domaćina ovog divnog i, pre svega, veoma informativnog druženja, našla se novopečena mama Danijela Buzurović, novinarka i voditeljka TV Prva, a na sva naša pitanja u vezi brige, nege, ishrane i odgoja beba strpljivo su odgovarale pedijatar dr Nevenka Raketić, dermatolog Prim dr Gorana Isailović i psiholog dr Svetlana Zdravković. Doktorke su istakle prednosti korišćenja Pampers Premium Care pelena i preporučile ih svim mamama, a evo i zašto. Premium Care pelene na najbolji mogući način doprinose zaštiti nežne dečije kože od vlage zahvaljujući superupijajućem sloju koji sadrži Dry MAX gel, a koji vlagu drži podalje od bebine kože, ostavljajući je suvom i zdravom, a sa druge strane, pelene su dovoljno tanke da beba može neometano da se kreće. Pored toga, spoljašnji i unutrašnji sloj ovih pelena izrađen je od materijala najsličnijeg pamuku, koji omogućava neometan protok vazduha i pruža zaštitu, komfor, kao i svu udobnost za nežnu bebinu kožu, dok se unutar pelene nalazi specijalni Aloe Vera losion sa efektima hidratacije i zaštite.

Doktorka Gorana Isailović je tom prilikom istakla preporuke za menjanje pelena: u početku na 2 sata, a kasnije kako beba raste na 3 – 4 sata ili ako je dete imalo stolicu. Naravno, ako beba spava, ne treba je buditi za presvlačenje, osim u situacijama kada primetimo da se uneredila 🙂 Premium Care pelene na sebi imaju indikator vlažnosti koji jasno signalizira kada je vreme za promenu, tako što postane plav kada je pelena puna – koristan podsetnik i dodatna pomoć u sprečavanju iritacije, bola i razdražljivosti kože do kojih dolazi, ako je u predugom kontaktu sa urinom i stolicom.

druzenje_sa_5_zvezdica_pampers_premium_care_v

Još jedna pogodnost Premium Care pelena je i ta što ove pelene imaju elastične strane dizajnirane tako da bebu oslobode crvenih tragova koje pelene inače umeju da naprave. Kako je istakla dr Zdravković, sloboda pokreta koju ove pelene omogućavaju daju bebi doživljaj slobode i prijatnosti koji pozitivno utiču na njeno psihičko stanje.

Pampers Premium Care pelene definitivno čine bebu zaštićenom, nesputanom, komfornom i srećnom, a kad je beba srećna, srećna je i mama – zato, topla preporuka 🙂 Premium Care pelene dostupne su u veličinama od 1 do 5 i pokrivaju kilažu od 2 do 25kg. Više detalja pronađite na novom, redizajniranom sajtu Pampersa, a deo atmosfere sa jučerašnjeg druženja pogledajte na Facebook stranici Mamin svet.  🙂

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

  • Naša beba sada ima 2.5 godine i nedavno smo izašli iz pelena skroz, a koristili smo Premium pelene, stvarno ima razlike 🙂 Nisam znala za promenu sajta, svidja mi se kako sada izgleda, pozdrav!

Facebook