Deca

Knjige za decu za leto #PokloniOV

Knjige za decu za leto #PokloniOV
Podeli dalje

Samo zato što je leto, ne znači da knjige za decu ne mogu biti adekvatan poklon i način da mališani kvalitetno utroše svoje vreme.


I baš zato, ovog meseca smo odlučili da #PokloniOV budu tri izdanja #LagunaKnjige namenjena upravo deci! Bilo da ste na moru i plaži, na planini, možda u nekom aktivnom odmoru i razgledanju gradova, ili ste kod kuće… Knjige su vrsta aktivnosti kojom se deca mogu baviti bilo kad i bilo gde!

Ako još niste, neka baš ovo bude prilika da deci približite svet knjiga i naučite ih njihovoj vrednosti i nepreglednim mogućnostima. U saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, poklanjamo sledeća tri izdanja, vaše je samo da popunite formu i sačekate kraj igre, nakon čega će Random.org odlučiti kome knjige idu 🙂


Zmajeva riznica
Verujemo da nema deteta koje nije odrastalo uz čuvene pesme čika Jove Zmaja. Novo, dopunjeno i redizajnirano izdanje čuvene riznice čeka upravo nekog od vas!

maja pričice za čvrst san knjige za decu
Maja – priče za čvrst san
Isto tako, verujemo da nema devojčice koja nije provodila sate i sate uz priče i avanture čuvene Maje. Poznata devojčica nam se, nedavno, ponovo vratila i čeka na neke nove devojčice da sa njom uživaju.

srpske narodne bajke knjige za decu
Srpske narodne bajke
Riznica nekih od najlepših srpskih bajki na jednom mestu! Knjiga koju smo ranije već poklanjali ponovo darujemo – jer ste vi to tražili!

Popunite formu i učestvujte u izvlačenju – igramo se do petka!

 


Podeli dalje

7 komentara

Click here to post a comment

Facebook