Akcije

Beogradski manifest – praznik festivala u centru Beograda

Beogradski manifest – praznik festivala u centru Beograda
Podeli dalje

Beograd će, krajem meseca, postati oaza festivala i manifestacija jer se održava Beogradski manifest, prvi festival manifestacija, degustacija i destinacija u organizaciji udruženja „Beogradski manifest“ i JP „Beogradska tvrđava“.

 


Da li je moguće doživeti najbolje iz Srbije na jednom mestu za tri dana? Da, moguće je. Srce Beograda, Kalemegdan, od 22.-24. maja postaje Srbija u malom jer će Beogradski manifest predstaviti lepote i čari naše zemlje kroz najraznovrsnije turističke atrakcije, najpoznatije filmske, muzičke i plesne festivale, tradicionalnu trpezu, vinske festivale i dva spektakularna događaja: Festival velikih letećih balona i Festival vatrometa.

Gornji i Donji grad Beogradske tvrđave oživeće uz uzbudljiv program tokom tri dana festivala i pružiće posetiocima nezaboravan provod za sva čula.

Posetioci „Beogradskog manifesta“ uživaće u atraktivnim konjičkim programima koji će sa Hipodroma biti preseljeni na Kalemegdan, zabavnim sadržajima za mališane, upoznaće se sa ponudom naših univerziteta i škola, otkriće kulturno bogatstvo zemalja kroz predstavljanje ambasada i stranih predstavništva i imaće priliku da pogledaju ekskluzivne ponude naših turističkih agencija. Pored toga, i ljubitelji filma će imati mogućnost da, u bioskopu na otvorenom, pogledaju nagrađivana filmska ostvarenja na nesvakidašnji način jer će, svakoga dana, biti prikazana po 4 filma! Na jednom mestu, okupiće se najbolji filmski festivali iz Srbije – FEST, Kids Fest, Festival autorskog filma, Palićki filmski festival, Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja..i tako upriličiti ovu fantastičnu manifestaciju i ideju!

I to nije sve! Pobednici plesnih festivala i najbolje plesne škole će vas očarati igrom uz zvuke salse, sambe, flamenka, tanga, ali i klasičnog baleta tokom sva tri dana trajanja festivala.

beogradski_manifest_v

Beogradski manifest“, prvi festival manifestacija, degustacija i destinacija i ideja koja će naš grad i našu zemlju predstaviti u najboljem svetlu. Vidimo se!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook