Akcije

Coca Cola novogodišnji karavan

Coca Cola novogodišnji karavan
Podeli dalje

Pod sloganom „Učini nekog radosnim“, ovogodišnji Coca Cola novogodišnji karavan namerava da obraduje decu bez roditeljskog staranja!

 


15. decembra iz Beograda kreće Coca Cola novogodišnji karavan koji ima jednu misiju: da deci bez roditeljskog staranja u domovima širom Srbije ove praznike učini radosnim i stvori uspomene za ceo život.

Kako?

Jednostavno, pozvani ste svi da zajedno sa Coca Colom krenete u humanitarnu avanturu prikupljanja knjiga koje će mališanima biti uručene u odabranim domovima koje je Coca Cola, zajedno sa Ministarstvom za rad i zapošljavanje opremila u svojevrsne sobe radosti u kojima se nalaze i police za knjige.

 

Ponavljamo, misija karavana počinje 15. decembra u Beogradu. Od 18 časova ispred šoping centra Ušće, gde će biti organizovana dečja predstava, nastup domaćih YouTubera i mini koncert.

 

Dođite da zajedno dočekamo Coca Cola novogodišnji karavan, prikupimo knjige, zabavimo se i ispratimo ga na put kroz još 10 gradova u Srbiji.

coca-cola-novogodišnji-karavan-v

Podelite i ovu vest sa svima na društvenim mrežama, pozovite prijatelje i članove porodice da nam se pridruže u ovoj prazničnoj čaroliji.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook