Akcije

Platite Visom i osvojite 150.000 dinara

Platite Visom i osvojite 150.000 dinara
Podeli dalje

platite visom i osvojite 150000 dinaraVisa Inc., vodeća svetska kompanija za sisteme plaćanja, objavila je početak nacionalne zimske promotivne kampanje u Srbiji „Platite Visom i osvojite jednu od deset Visa pripejd kartica sa 150.000 dinara“.

 

Visa Inc., vodeća svetska kompanija za sisteme plaćanja, objavila je početak nacionalne zimske promotivne kampanje u Srbiji „Platite Visom i osvojite jednu od deset Visa pripejd kartica sa 150.000 dinara“.

visa nagradna igraOd 1. decembra, svaki korisnik Visa platne kartice izdate u Srbiji koji račun za robu ili usluge plati plastičnim novcem, automatski učestvuje u nagradnoj igri i ima šansu da osvoji jednu od deset Visa pripejd kartica sa 150.000 dinara. Nagradna igra održaće se u dva navrata – od prvog do 25. decembra tekuće godine i od prvog do 25. januara 2013. Imena dobitnika biće objavljena posle izvlačenja, 28. decembra i 28. januara.

U proteklih nekoliko godina, Visa je pružala korisnicima Visa platnih kartica prilike da osvoje vredne nagrade – automobile, putovanje na Olimpijske igre, itd. Zadovoljni smo što stanovnici Srbije koriste „plastičan novac“ u svakodnevnim kupovinama bez obzira na iznos transakcije“, izjavio je Vladimir Đorđević, regionalni menadžer kompanije Visa Inc. za Srbiju. „Cilj zimske kampanje je da nagradimo i usrećimo naše korisnike. Stabilan porast korišćenja platnih kartica pokazuje da ljudi shvataju koliko su one sigurne i jednostavne za upotrebu i da je Visa lagodniji način plaćanja od gotovine“, objasnio je Đorđević.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment