Akcije

Usce, Tamara Kusovac i umetnici za Nurdor

Usce, Tamara Kusovac i umetnici za Nurdor
Podeli dalje

usce, tamara kusovac i prijatelji za nurdorPoznata dizajnerka Tamara Kusovac sa prijateljima umetnicima i UŠĆE Shopping Center, pokrenula je humanitarno prodajnu izložbu „Tamara Kusovac, umetnici i UŠĆE za NURDOR“.

Poznata dizajnerka Tamara Kusovac sa prijateljima umetnicima i UŠĆE Shopping Center, pokrenula je humanitarno prodajnu izložbu „Tamara Kusovac, umetnici i UŠĆE za NURDOR“. Kupovinom proizvoda na ovoj izložbi koja traje do 31. januara u UŠĆE SC, posetioci će pomoći pokretanje projekta „Kamp ljubavi i nade“ – zimski rehabilitacioni kamp za mlade lečene od malighih bolesti.

Svi koji bi da budu humani i pomognu mladima da makar na kratko zaborave težak period koji su prošli i učine da im sledeća godina bude mnogo lepša, na izložbi će moći da kupe NURDOR novogodišnje čestitke, kalendare, ukrase, kao i brojne ručno radjene predmete u obliku sova, koje su uradili Tamara Kusovac i njeni prijatelji umetnici.

Usrećite ove mališane, ali i sve drage vam osobe kupovinom ovih proizvoda od kojih možete napraviti lepe i značajne praznične poklone. Izložba je otvorena svakog dana od 10 do 22 časa, kod Istočnog ulaza UŠĆE Shopping Centra.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook