Akcije

Popusti u Zlatari Stefanović

Popusti u Zlatari Stefanović
Podeli dalje

popusti u zlatari stefanovic 1886Ukoliko želite da i u ovoj 2013. godini zasijate poput najsjajnije zvezde ili dijamanta, posetite jednu od radnji poznate zlatare Stefanović i počastite sebe ili sebi drage osobe nekim od nakita renomiranog italijanskog brenda Ti Sento, sada po sniženim i vrlo pristupačnim cenama.

 

 

Ukoliko želite da i u ovoj 2013. godini zasijate poput najsjajnije zvezde ili dijamanta, posetite jednu od radnji poznate zlatare Stefanović i počastite sebe ili sebi drage osobe nekim od nakita renomiranog italijanskog brenda Ti Sento, sada po sniženim i vrlo pristupačnim cenama.

Ti Sento je je poznati brend iz Milana, koji se bavi izradom modnog nakita od srebra u kombinaciji sa Swarovski cirkonima, perlama i različitim poludragim kamenjem. Nakit je vrhunskog dizajna i izrade i možete birati između prstenja, minđuša, ogrlica, narukvice, privezaka, a cene su, između ostalog, sledeće:

 

Na specijalnom popustu, a u susret Danu zaljubljenih je i The Way kolekcija, cene su od 4.334,00 do 6.130,00; kupone sa popustom možete preuzeti na njihovoj Facebook strani.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook