Akcije

Praznicna akcija AIK Banke

Praznicna akcija AIK Banke
Podeli dalje

praznicna ponuda aik bankeAIK Banka je misleći na potrebe građana koji se krajem godine i tokom zimskih praznika uvek nađu pred dodatnim ili neplaniranim troškovima obezbedila gotovinske kredite uz brzu i efikasnu proceduru odobravanja.

AIK Banka je misleći na potrebe građana koji se krajem godine i tokom zimskih praznika uvek nađu pred dodatnim ili neplaniranim troškovima obezbedila gotovinske kredite uz brzu i efikasnu proceduru odobravanja.

aik banka akcijeBilo da se radi o plaćanju računa, kupovini poklona ili odlasku na putovanje gotovinski kredit AIK Banke omogućava dopunu kućnog budžeta iznosom od 10 do 100 hiljada dinara. Rokovi otplate su od 3 do 6 meseci uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 14.99 odsto godišnje.

Pored toga, olakšana kupovina obezbeđena je i svim korisnicima  Dina Card, kreditne kartice AIK Banke. Naime, tokom zimskih praznika u decembru i januaru, svaka transakcija Dina Card-om od 2.000 ili više dinara donosi opciju odloženog plaćanja od 60 dana od datuma plaćanja ili podizanja novca. Transakcija se odlaže bez obzira na to da li je u pitanju kupovina/plaćanje na POS terminalu ili podizanje gotovine na bankomatu.

U sezoni praznika, kada klijenti banke misle na svoje najdrže, AIK Banka poklanja kako bi se nesmetno uživalo u  slavlju i početku nove godine.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook