Preporučujemo

Otvorene prijave za Study Abroad Fair 2019!

Otvorene prijave za Study Abroad Fair 2019!
Study Abroad. Fair je sajam posvećen obrazovanju i stipendijama u inostranstvu koji okuplja preko 50 predstavnika univerziteta iz celog sveta i jedini je sajam ovakvog tipa na kojem se možete informisati o svim programima i procedurama potpuno besplatno!
Podeli dalje

Odlične vesti za sve naše studente i buduće studente koji žele da saznaju sve informacije o studijama u inostranstvu – besplatno!

Study Abroad. Fair je sajam posvećen obrazovanju i stipendijama u inostranstvu koji okuplja preko 50 predstavnika univerziteta iz celog sveta i jedini je sajam ovakvog tipa na kojem se možete informisati o svim programima i procedurama potpuno besplatno!

Ovo je najveći i najposećeniji sajam ovog tipa koji će se održati
26. oktobra 2019. u hotelu Hiton u Beogradu i 27. oktobra 2019. u hotelu Sheraton u Novom Sadu od 12h do 18h.

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna!

Registracija na Study Abroad Fair 2019

Registracija se vrši putem sajta ScanFactor i odlaskom na opciju SIGN UP. Prijavite se putem vašeg mejla, popunite tražene informacije i nakon toga će vam se pojaviti vaš profil.

U delu Career Fair Badge se nalazi vaš jedinstveni QR kod koji treba da odštampate ili sačuvate na telefon i pokažete na ulazu gde će članovi Ino tima skenirati kod.

Predstavnici univerziteta za koje ste zainteresovani će skenirati vaš kod na sajmu i na taj način imati uvid u vaše osnovne informacije. Ovo je od velike koristi, jer ćete prilikom komunikacije sa njima biti evidentirani i ostvariti razne benefite, a i dobijati pravovremene i tačne informacije o novostima i promenama na univerzitetu.

Lista učesnika

Ovo je lista potvrđenih učesnika na Study Abroad. Fair 2019 koja će se proširivati:

Svi univerziteti su priznati, akreditovani i Ino Edukacija vrši direktan upis.

Za više informacija pišite na marketing@inoedukacija.com ili se informišite putem telefona na +381615544199.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook