Proizvodi

Budi fit pobedi celulit

Budi fit pobedi celulit
Podeli dalje

Budi fit pobedi celulit na vreme i taman pred letnju sezonu koja samo što nije!

 

Pod parolom „Otkrij prečicu do vitkije linije bez celulita„, Avon je u svojoj novoj kampanji predstavio unapređen anticelulit tretman u vidu Avon Solutions thermal-active gela za telo, koji sadrži L-karnitin, serum koji podstiče sagorevanje masnih ćelija, zagreva kožu, stimuliše mikrocirkulaciju i na taj način ubrzava apsorpciju aktivnih sastojaka.

Zahvaljujući tome, ovaj serum umanjuje vidljivost celulita i pomaže sagorevanje masnoće, te nam je koža glatka a figura vitkija za vrlo kratko vreme.

budi-fit-pobedi-celulit-v

Način upotrebe je jednostavan: sve što treba da uradite je da gel nakon kupanja nanesete na osušenu kožu stomaka, zadnjice, kukova i butina i sačekate da se osuši. Kad osetite grejanje – znači da deluje! Za sve one sa osetljivom kožom, gel nanesite pola sata nakon kupanja, kako biste umanjile efekat grejanja.

U sklopu predstavljanja ovog anticelulit tretmana, Avon je osmislio i Budi fit pobedi celulit izazov kojem se i same možete pridružiti prateći korake koji su navedeni ovde.

 

******  ******  ******

A jedna od čitateljki portala Organ Vlasti iz Srbije dobiće i jedan Avon Solutions thermal-active gel, dovoljno je da do sutra ostavite komentar na tekst i putem Random.org sajta odabraćemo novu učesnicu izazova 🙂

 

EDIT

 

Draga Gago, Random.org je odlučio da baš ti dobiješ paketić, čestitamo! Stiž mail uskoro 🙂


Podeli dalje

7 komentara

Click here to post a comment

Facebook