Proizvodi

Kako da pijete dovoljno vode?

Kako da pijete dovoljno vode?
Podeli dalje

Kako da pijete dovoljno vode i osigurate preko potrebnu hidrataciju svom organizmu? Ako ste poput mene ležerne i zaboravne po tom pitanju, možda je upravo ovaj proizvod rešenje.

 

Ulla podsetnik sam otkrila na Facebooku i to tako što mi se pojavio kao reklama sa fotkama koje su mi prve uhvatile pažnju (da, da, vizuali su ti koje pamtimo bolje nego tekst). Kako nisam znala o čemu je reč, kliknula sam na link do sajta, informisala se podrobnije i došla do sledećeg zaključka.

kako-da-pijete-više-vode-v

Pre svega, šta je Ulla Smart Reminder?

U pitanju je gadget koji vašu čašu/flašu/teglu čini pametnom podsećajući vas kad je treba dopuniti i popiti još vode, kako bismo bile hidrirane tokom celog dana.

Ako znamo da voda pomaže u ispiranju toksina i masti iz tela čime podstiče smanjenje masnih naslaga, ako znamo da nam je potrebno između 1.5l i 2l vode dnevno za optimalan rad organizma i šta nam se dešava sa telom bez vode, ne pridavanjem  dovoljno važnosti unošenju dovoljno tečnosti, upadamo u ozbiljan problem.

kako-da-pijete-više-vode-m

Zato je Ulla Smart Reminder korisna stvarčica koja razmišlja umesto nas i blagovremeno nas obaveštava kad je potrebno popiti još vode.

Kako Ulla radi?

Ulla se automatski uključuje kad uđete u sobu ujutru i isključuje se uveče kad idete na spavanje. Svetli kad treba da vas podseti da dopunite flašu/čašu sa svežom vodom i kad treba da je pijete i prepoznaje kad to radite, tako da vas podseća samo onda kad je potrebno dodatne hidratacije. Dizajnirana je tako da je prilagodljiva svakom obliku flaše/čaše/posude i postavlja se za manje od 5 sekundi, a zahvaljujući ugrađenim senzorima, uključuje se samo onda kada ste blizu, a isključuje kada se sklonite, tako da štedi bateriju.

kako-da-pijete-više-vode-v1
Prateći optimalni interval hidratacije, Ulla nas opominje i podseća da popijemo još vode svakih 30-40 minuta nenametljivim blinkanjem.

Cena Ulla Smart Remindera je 24$ s tim što kad dođete na sajt imate 20% popusta ako naručite u narednih pola sata pa vas izađe nešto manje od 20 dolara, sa polisom vraćanja novca nakon 30 dana ako niste zadovoljne i jednogodišnjom garancijom.

 

Skeptici će odmah pitati „A zašto bih bacila tolike pare na glupost koja treba da me podseti da pijem vodu, kao da je već ne pijem?“ ili „Zašto bih platila da pijem vodu?“ (samo neki od zluradih komentara na reklamu); a ja ću vas pitati: koliko koštaju onaj sjaj za usne ili maskara, koliko potrošite na kafenisanja i neobavezni šoping?

 

kako-da-pijete-više-vode-v3

Možda deluje suvišno kupiti uređaj koji nas podseća da treba piti više vode, naročito ako možemo podesiti alarm da nas na to podseti ili neku od mnogobrojnih aplikacija na današnjim mobilnim telefonima; međutim, ako ste na poslu to zna da ometa kolege + koliko ste puta potrošili silne novce na neku glupost koju niste koristili? Ova spravica može biti od koristi – naročito onim mlađim generacijama koje su stalno u nekom pokretu, frci i gužvi da ne znaju gde im je glava. Zakačiš na posudu i pustiš da Ulla razmišlja za tebe dok si posvećena nekim drugim stvarima.

Što da ne? 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook