Proizvodi

Lady Box – paketi pun ljubavi

Lady Box – paketi pun ljubavi
Podeli dalje

Mi, žene smo sklone tome da nam potrepština nikad dosta, zbog čega je Lady Box možda odličan način da neke od ključnih ženskih stvari imamo uz sebe.

 

Ako ne znate o čemu pričam, Lady Box je set ženskih stvari koje čine život malo lepšim, lakšim, sređenijim i mirisnijim. U pitanju je paket sa paletom proizvoda za široku primenu: od prirodnih i ručno izrađenih Baš Baš balzama za usne (da, isti oni Baš Baš bedževi), preko preukusnih Rendzi Cookies medenjaka, ljupkih Hend Brend kartica za poruku, pa sve do nežnog Mammy nakita, odličnih Uređeni Haos ženskih planera – a sve okupano u divnom mirisu Candle Company Belgrade ukrasne sveće.

lady-box-paketi-sa-puno-ljubavi-v

Sve ono što nam uvek treba, je l da? E pa, Lady Box možete poručiti svakog meseca putem njihove Facebook strane, gde se nalaze i svi detalji o paketima i proizvodima, kao i informacije o kreativnim damama koje ih pripremaju i prave uz puno ljubavi.

Bilo da je za vas ili nekoj dragoj osobi kao poklon, Lady Box paket će sigurno izmamiti osmeh na lice i učiniti vas i dragu osobu srećnom i voljenom. Jer, ko još može odoleti ovim proizvodima ručne izrade koji su napravljeni sa toliko ljupkosti i pažnje?

lady-box-paketi-sa-puno-ljubavi-v1

I, pre nego nas pitate: nije u pitanju plaćena reklama već oduševljenost idejom i proizvodima koji su itekako dobri i korisni 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook