Proizvodi

Cveće za Dan zaljubljenih

Cveće za Dan zaljubljenih
Podeli dalje

Cveće za Dan zaljubljenih? Pre nego pomislite da je u pitanju još jedan od izrabljenih klišea, pogledajte šta smo imale na umu.

 

Sve što mislite i želite za svoju partnerku ili partnera (što da ne), možete iskazati cvećem. Odvajkada, cveće je služilo kao simboličan način za komunikaciju i prenošenje najrazličitijih (uglavnom ljubavnih) poruka. Kao takvo, prigodno je da se poklanja u svim onim posebnim trenucima, od kojih je jedan i Dan zaljubljenih.

O značenju svakog (pa, većine) cveta možete se informisati u našem ranijem tekstu, kako biste se informisali i znali šta da odaberete nakon što vam predstavimo na kakvo smo cveće za Dan zaljubljenih, zapravo, mislili.

cveće-za-dan-zaljubljenih-v3

Cvetni pogon je nova ljupka cvećara čiji vas asortiman, sigurne smo, neće ostaviti ravnodušnim. I, pre nego pomislite, ovo nije plaćena reklama, niti bilo koga odatle poznajemo (koliko znamo); u pitanju je iskreno oduševljenje ponudom i načinom na koji je ista osmišljena. U neposrednoj blizini Kombank Arene, ova cvećara danas ima svečano otvaranje, a u njenim prostorijama ćete, pored velikog izbora cveća, pronaći i najljupkije cvetne aranžmane kakve smo do sada viđali po Pinterestu i Instagramu, po vrlo pristupačnim cenama 🙂 A, što je najbolje od svega, aranžmane je moguće naručiti za dostavu, bilo putem telefona ili putem njihove Facebook stranice.

Ako vam se ponuda dopala samo upola kao nama, pozovite ih i poručite (ili predložite) kakav aranžman za vama dragu osobu, ne nužno za Dan zaljubljenih; ovi aranžmani su idealni za svaku priliku: rođendan, godišnjicu, diplomiranje, rođenje deteta i bilo koju drugu zgodu 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook