Zanimljivosti

2CELLOS spektakl u Kombank Areni

2CELLOS spektakl u Kombank Areni
Podeli dalje

Na današnjoj konferenciji za novinare, najavljen je 2CELLOS spektakl u Kombank Areni, kakav još nismo videli!

U ugodnom ambijentu skadarlijskog restorana Tri šešira, održana je konferencija za novinare povodom dugo očekivanog koncerta 2CELLOS koji će se održati 25. marta 2017. u Kombank Areni. Tom prilikom, pored organizatora i producenta koncerta, bili smo u prilici da popričamo i sa Lukom i Stjepanom, koji nisu skrivali zadovoljstvo što ponovo sviraju u Beogradu.

„Treća sreća“ kako je naveo Stjepan dodavši kako su prethodni koncerti bili priprema za beogradsku Arenu, a Luka se nadovezao ističući kako osećaju posebnu odgovornost da sviraju u Beogradu, gde se osećaju kao kod kuće.

2cellos-spektakl-u-kombank-areni-v
Ako još niste sigurni da li bi trebalo kupiti karte i doći na koncert ovih svetskih zvezda, pomenućemo samo da se očekuje spektakl kakav još nismo doživeli jer će, između ostalog, upravo beogradski koncert u Areni biti onaj na kojem će premijerno biti predstavljen – i izveden – novi, četvrti po redu, studijski album rađen u saradnji sa londonskim simfonijskim orkestrom.

2cellos-spektakl-u-kombank-areni-v1

Karte za koncert su već u prodaji, nema razloga da ne požurite i obezbedite sebi mesto za događaj koji će se pamtiti i prepričavati!

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment