Trespassing

10 načina kako da mazneš ribu ako si švorc

10 načina kako da mazneš ribu ako si švorc
Podeli dalje

Za sve koji su se pitali kako da mazneš ribu ako si švorc, čika Strongi ima 10 korisnih saveta. Šta čekate, bacite se na čitanje!

 

Rasprostranjeno je verovanje da je kod mažnjavanja riba problem samo moni. Nije netačno. Moni često štedi vreme, energiju a ponekad i prolepšava muškarca. Debeo muškarac sa parama je „meda“ a onaj koji je u masi a nema moni je „svinja„.

A šta ako nemaš moni?

Jeste, nemaš moni, a sudaro bi se kukovima sa nekom snajkom sa solidnim er begovim. Ono, baš, baš te napinje. Šta da se radi?

Glavu gore. Nije baš to toliko crno. Ne mažnjavaju ribe samo punišići sa masnim budželarom i nisu sve cure pod sponzorskim ugovorima. Spuštanjem standarda, odustajanjem od nekih svojih principa, ignorišući neke moralne norme, uz malo inventivnosti može se konstruisati solidan scenario kako sa malo resursa odvojiti ribu.

kako-da-mazneš-ribu-m

Jaka pozicija u političkom miljeu sa osvrtom na privilegije – pa tako svako može da smuva ribu.

Pojavljivanje u „Velikom bratu„, „Idolu“ ili „Farmi“ – pa tako svako može da smuva ribu.

Vikend na zlatiboru, đakuzi, pokloni – pa tako svako može da smuva ribu. Lagana večera sa skupim vinom, separe u prestižnoj diskoteci, … Pa tako svako može da smuva ribu.

Rasprostranjeno je verovanje da je kod mažnjavanja riba problem samo moni. Nije netačno. Moni često štedi vreme, energiju a ponekad i prolepšava muškarca. Debeo muškarac sa parama je „meda“ a onaj koji je u masi a nema moni je „svinja„.

A šta ako nemaš?

Jeste, nemaš moni, a sudarao bi se kukovima sa nekom snajkom sa solidnim er begovim. Ono, baš, baš ti nadiru seksualne emocije.

Glavu gore. Nije baš to toliko crno. Ne mažnjavaju ribe samo punišoći sa masnim budželarom i nisu sve cure pod sponzorskim ugovorima. Spuštanjem standarda, odustajanjem od nekih svojih principa, ignorišući neke moralne norme, uz malo inventivnosti može se konstruisati solidan scenario kako sa malo resursa odvojiti ribu.

Osnovna stvar je vera u uspeh i taktika.

kako-da-mazneš-ribu-v

Kako prići curi? Mišljenja sam da je sasvim sve jedno. Ako prolaziš kod cure prolaziš i ne možeš mnogo da zabrljaš osim ako ne kažeš „u toj haljini stomak ti izgleda veći„. A ako neće, opet ne pomaže ni najslatkorečiviji nabac tipa „da li je ovo stiglo proleće ili taj lepi parfem u dodiru sa tvojom kožom miriše tako božanstveno„.

Ključno je prepoznatu situaciju koja ima veću verovatnoću da do sudaranja dođe. Dakle koju curu startovati i kako?

XX Nedelja popodne. Lepa cura šeta sama glavnom ulicom. Sporo hoda i zagleđuje izloge. To je naš plen. Njoj je mnogo dosadno čim razgleda izloge nedeljom kad su radnje zatvorene. To je studentkinja sa strane, koja ne poznaje mnogo ljudi, ili taze razvedena mama čija su deca kod bivšeg… Znači vapi za malom stručnom pomoći. Jedno „Dobar dan. Kako si?“ je sasvim solidan uvod u radnju.

XX Dve cure u kafiću, parku, galeriji, … Sasvim svejedno. Jedna lepa, a druga moja… mislim manje lepa. Ova lepa je izlog njihovog malog dvojca a ova ružnjikava se nada da i jednog dana privuče nečiju pažnju. Tu je tvoja šansa. Priđeš, upoznaš se obe a onda maksimalno ignorišeš ovu dobru. Ružnjikava jedfnostavno želi da se preda. Ako i kiksiraš kod nje, uvek postoji šansa da lepa proveri da li je još uvek u formi.

XX Ostavljena devojka. Pažljivo pratimo promene statusa na fejsbuku. Kad prelazi iz „in relationship“ u „single“ velika je verovatnoća da je ostavljena i kao takva spremna za drugarsku kafu i traži nekog da je sasluša, uteši i podrži. Postoji opravdano očekivanje da će da poželi da se osveti njenom bivšem i to sa prvim muškarcem na kog naiđe i gle čuda ko se zu zatekao – dobar taktičar.

kako-da-mazneš-ribu-v1

XX Buckasta. Pa naravno. Sa smanjenim osećajem samopoštovanja a dobrim apetitom, ne bilo čudno da smatra da je životno uskraćena za sudaranje kukovima. U razgovoru se pozicioniraj oko hrane, saznaj šta voli da klopa i gde pa probaj da se finansijski namužiš za jedno fast fud druženje. Nkon toga koristeći nespremnost odbrane, snažnim prodorom po desnoj strani centriraj samom sebi pravo po sredini gola.Normalno ne moraš da je pratiš kući, navikla je da se šeta sama.

XX Reciklaža. Bivša – uvek. Cura sa kojom si više puta spavao u prošlosti i ako nisi nešto preterano zabrljao… Zašto da ne? To je samo par SMS poruka na različite brojeve. U obzir dolaze i bivše devojke. Ako si baš napaljen možeš da se žrtvuješ „samo da znaš da te još uvek volim“ i još kupiš ružu, komada jedan. Romantično a jeftino rešenje. Jeste da seks sa bivšom može doneti komplikacije ali za pravog košgetera važan je samo koš i ubaciti loptu.

XX Tužna priča. Sećam se reči jednog mog starijeg poznanika „eee koliko sam ih ja pojebo na suze„. Dobro ne mora da se ide do plakanja ali pobuditi sažanjenje kod cure može da da rezultate, pogotovo ako je dobro smišljen plan. Šta fali da se odglumi lagano gušenje hranom ili nesvestica usled pada šećera prouzrokovanog sekiracijom za svetski mir. Poželjno je da uz tužnu priču cirkuliše lagano vino. Razgovor usmeravati ka tački kad ona pita „šta mogu da učinim da te oraspoložim?

XX Izložba. Nisam siguran da li ovaj koncept još uvek radi nakon propuštanja našeg društva kroz pink filter i estradizaciju. Ali ako nađete curu koja neshvaćeno voli muziku devedesetih i uramljenu umetnost na platnu, nije isključeno da vam se vrlo brzo posreći. Normalno delove „Znaš li da je Boža Ilić bio nem?“ preskačeš, baš kao i rečenicu „ova slika je VRH

XX Gledanje zalaska sunca sa osvrtom na zvezdano nebo u nastavku. Potrebni su ćebe, vino i čaše. Razgovor o smislu života, o detinjstvu i maštanjima. Obavezno je pusti da više priča i dozvoli joj da se nasloni na tvoje rame. Pazi da se ne uspavaš. Mislim pre seksa.

XX Akcenat. Naše cure vole da imaju nekog u inozemstvu. To ih mađija. Kao ako nekad ide u Švicu da ima ko da im sredi vizu (nekada) i da im se nađe. Blagi akcenat i lepo sročena, ali lažna priča o životu preko može da pokrene mehanizam ljubavnog ringišpila. Ako ništa drugo, strani akcenat može da je podseti na neko letovanje, a poznato je da se devojke na letovanju ponašaju slobodnije.

Tipove prilaza sam obeležavao sa XX jer uvek fali taj treći X da bude XXX a koji zavisi od mnogih faktora a najviše od nje, jer „dame biraju„.

p.s.

XX Deseta taktika za „low budget“ mažnavanje riba je da si dobar sa statusima na fejsu. Ali i to ume da bude sranje ako si previše interesantan jer postoji opravdana sumnja da i tvoja žena čita tvoje statuse.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook