Fitnes

5 činjenica o definiciji mišića koje će otkloniti vaše zablude

5 činjenica o definiciji mišića koje će otkloniti vaše zablude
Podeli dalje

Zbunjeni ste i ne  znate gde potražiti validne informacije o definiciji mišića? Milan Jovanović Strongman vam iznosi 5 činjenica o definiciji mišića koje će zauvek otkloniti vaše zablude.

1. Pojam definicija mišića je vezan za vidljivost mišića i njohove teksture. Što se bolje vide vene i mišići bolja je definicija.

2. Da bi se jasno videli mišići (koje imaju i ljudi koji ne vežbaju) jedina prepreka je salo koje treba ukloniti. Manje sala bolja definisanost. Kao kada rasute lego kockice prekrijete jorganom ili tankim čaršavom.

3. Ne postoji vežba kojom se uklanja salo sa određenog dela tela. Nažalost tako je. Znate ono kad neko radi hiljade trbušnjaka i očekuje definiciju i vidljive pločice. Sledeći taj koncept, neki buckasti čovek vežbajući samo trbušnjake bio bi debeo u faci, rukama, ramenima a imao vidljive pločice. Pa ne biva.

5 činjenica o definiciji mišića

4. Do takozvane definicije dolazi se mudrom ishranom kojom uz trening programiramo naše telo da troši masi kao gorivo, a pravimo mišić. Manipulacija ugljenim hidratima, mastima i proteinima. Dijete u kojima ukinemo i ugljene hidrate i masti će dovesti organizam u situaciju da kao gorivo troši protein, a to sigurno nije dobro.

5. Preparati neće od debeljka načiniti seksi tipa sa radijatorom na stomaku. Neće ni uz trening. Mora ozbiljno sračunata dijeta, mudar trening pa tek onda, eventualno neki preparat, a ja lično nisam pristalica.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook