Fitnes

Vežbe za ravan stomak

Vežbe za ravan stomak
Podeli dalje

Imati izvajan, seksipilan stomak ne mora biti i nije fantazija, čak i sada, u minut do leta. Uz vežbe koje Vam ovoga puta predlažemo, možete postići odličan rezultat za jako kratko vreme. Ako ste dosledne i radite ih svakodnevno. Jedino što Vam je potrebno jesu volja, spretne ruke i peškir.

 

 

Imati izvajan, seksipilan stomak ne mora biti i nije fantazija, čak i sada, u minut do leta. Uz vežbe koje Vam ovoga puta predlažemo, možete postići odličan rezultat za jako kratko vreme. Ako ste dosledne i radite ih svakodnevno. Jedino što Vam je potrebno jesu volja, spretne ruke i peškir.

–    Lezite na leđa sa podignutim nogama a da su u vertikali sa podom, ispravljenih tabana. Donji deo desne noge spustitena par cm od poda i u tom položaju uradite 15 trbušnjaka, pa promenite stranu i ponovite.
 
–    Sedite na podsa savijenim kolenima i ravnim stopalima. Držeći noge spojene, podignite ih nekoliko centimetara, približavajući ih grudima. Obuhvatite kolena rukama bez da dodirujete noge. U tom položaju, ispravite noge u vazduhu, dok se ruke šire u stranu, ponoviti 15 puta. Video prilog kako se vežba izvodi, možete pogledati ovde.
 
–    Lezite ledjima na pod, ruke stavite ispod zadnjice i podignite noge uvis, formirajući 90 stepeni. Ispravljenih nogu, napravite krug u levu stranu, a potom uradite isto u kontra smeru. Ponoviti 15 puta, a potom uraditi isto, samo udesno. Video prilog vežbe, pogledajte ovde.
 
–    Oslonite se kolenima i rukama na pod, a potom ispružite desnu ruku i levu nogu, ispravljenih prstiju. Ostanite u tom položaju nekoliko trenutaka, a zatim promeniti strane. Vežbu ponoviti desetak puta.

 


Podeli dalje

21 komentara

Click here to post a comment

  • mnogo je tesko… mucimo se vec pola sata xD nista nam ne ide a imamo stomaci ko patlidzani xDD al zato seksi noge :***

  • [i][b]Ja sada imam dosta stomaka…..nadam se da cu ovim vezbama uspeti skinuti bar malo……[/b][/i]

  • zna li neko koliko dugo vremena treba da se vezba da bi stomak bio cvrst, lep i ravan??? -unapred hvala-

  • Ma daba ove vjezebe. Kad ce ljudi unosii previse secera i masti u sebe– I nakon par dana ( sedmica) kad prestanu bjezbati,pocet ce samo lezati i jesi..:/ Svi smo mi isti. Samo jedemo i lezimo..Nakon ppar vjezbi cemo se umrii.. I et ga ! 😛 😀 … Ja sam ovo vec pokusala , i nakon 1 mjesec,stomak mi isti.. :/// 🙁 [

  • Joj.. Ove vjezbe nisa ne pomazuuu !! Ja ih radim,ali stomak istii :sad:((( !! KKakone pomazuuuu.. ?? :/

  • [b]Iz ličnog iskustva[/b], mogu reći da su delotvorne. Kao i u svemu drugome u životu, i u izvođenju ovih vežbi treba biti uporan – naravno, ne očekujte ne znam kakav uspeh preko noći; redovno vežbajte i izbegavajte [i]junk food[/i] i primetićete rezultate.

  • Ove vezbe su delotvorne, ali naravno, treba biti uporan i vezbati vise od mesec dana svakako. Naravno uz to ne bi trebalo da jedete namirnice koje vam naduvaju stomak. Hranite se proteinima i radite ove vezbe svakodnevno, i videcete rezultate. 😉

  • Uz pravilnu ishranu i pravilan rad ovih vezbi rezultati se vide vec nakon mesec dana , Ja bi samo rekao ko hoce dobar stomak: Svaki drugi dan trcanje po 30 min, svako vece bar 20 min ovih vezbi sto je prikazano i pravilna ishrana , Eto vam dobar stomak 😉

  • Ja ne mogu da verujem!!Vidim ove komentare,gde pise:“Ovo nista ne valja“;“Ne deluje“ i tako to,i setim se da je to tako i kod mene…Stomak mi je naduven kao balon,a ja samo kukam i nista ne preduzimam..!..“Ovo mi je poslednja kesica čipsa,obećavam!“ponavljam sebi stalno,ali ne vredi!Uvek se stvori jos samo jedna,i jos jedna,i jos jedna,poslednja,pa jos jedna,i sve tako u krug…Svi mi govore da sam mršava;imam vitke noge i uzana sam u kukovima,ali stalno uvlacim stomak,kako ga drugi ne bi videli!Iskreno se nadam da ce mi ove vezbe pomoci i da cu se ovog puta potruditi da postignem željene rezultate…Javljam za mesec dana!:DDDD

Facebook