Zdravlje žene

Aplikacija koja reguliše anksioznost

Aplikacija koja reguliše anksioznost
Podeli dalje

U današnje vreme postoje rešenja za (gotovo) svaki problem, a jedna od njih je i aplikacija koja reguliše anksioznost!

 

Ako često primetite da imate osećaj uznemirenosti, teskobe, promene raspoloženja od straha, depresije pa sve do panike, moguće je da patite od anksioznosti. MindShift je aplikacija koja reguliše anksioznost koristeći psihološke principe kako bi pratila vaše raspoloženje, uticala na smanjenje brige i poboljšanja sveukupnog blagostanja. Iako je prvobitno namenjena mlađoj populaciji,  MindShift mogu koristiti osobe svih starosnih grupa jer su jezik i interfejs jednostavni za korišćenje.

aplikacija_koja_reguliše_anksioznost_v

Aplikacija koja reguliše anksioznost je tu da vam pomogne da se suočite sa ovom tegobom, umesto da je izbegavate i sve što treba da uradite jeste da opišete situaciju za koju vam treba pomoć i pratite korake kako biste napravili personalizovani plan koji će vam pomoći da upravljate i izborite se sa anksioznošću. MindShift tako postaje vaš pokretni trener koji vam pomaže da se uhvatite u koštac sa svim životnim izazovima i preuzmete kontrolu nad svojim životom.

 

Princip rada ove aplikacije je takav da, pored uopštenih saveta, vi sami unosite u date kategorije situacije u kojima dolazi do anksioznosti, kao i predloge za njihovo rešavanje – bilo da je to način razmišljanja, muzika, inspiracioni citati, tehnike disanja.

 

MindShift daje korisne informacije o tome šta je anksioznost, kako se može kontrolisati; obiluje korisnim savetima za hvatanje u koštac sa njom, kao i za rešavanje paničnih situacija. Pored toga, u svakom trenutku imate opciju za pomoć koja vam daje primere vežbi za smirenje, strategije za pravilan način razmišljanja i slično.

A da je u pitanju ozbiljna stvar, govori i podatak da iza ove aplikacije stoje AnxietyBC, neprofitna organizacija sa ciljem podizanja svesti o ovom problemu i zdravstvena agencija BC Mental Health & Addiction Services.

Aplikacija je dostupna za iOS i Android mobilne telefone i besplatna je za preuzimanje.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook