Zdravlje žene

Brushalter promoviše zdravlje grudi

Brushalter promoviše zdravlje grudi
Podeli dalje

U vreme kada rak dojke sve više uzima maha širom sveta, brushalter koji promoviše zdravlje grudi odličan je način borbe protiv ove bolesti.

 

Statistike govore da će jedna od osam žena u svetu oboleti od raka dojke u jednom periodu svog života zbog čega je kontinuirana priča o ovom zdravstvenom problemu, edukacija žena i svih onih koji ih okružuju od suštinske važnosti da utičemo na smanjenje ove poražavajuće stavke.

Coppa Feel brushalteri su ideja mlade Kris Hallenge kojoj je u 23-oj godini otkriven rak dojke i koja je pokrenula čitavu organizaciju namenjenu podizanju svesti i edukaciji mladih žena o ovoj bolesti, merama zaštite i redovnom samopregledu. Ideja je pokrenuta 2013. godine, kada je Kris napravila partnerstvo sa firmama Curvy Kate i Very.co.uk koji na svom vešu prišivaju etikete koje podsećaju da svaka žena uradi samopregled grudi.

brushalter_promoviše_zdravlje_grudi_v
Rak dojke je bolest o kojoj svaka od nas treba i mora da se informiše, zbog čega je ovaj brushalter odličan način podizanja svesti i način da žene povedu više računa o svom zdravlju.

brushalter_promoviše_zdravlje_grudi_v1


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook