Zdravlje žene

Giuliana Rancic otkrila zašto je mršava!

Giuliana Rancic otkrila zašto je mršava!
Podeli dalje

Usled sve više kritika i osuda koje svakkodnevno dobija, Giuliana Rancic otkrila zašto je tako mršava!

 

Nije tajna da popularna voditeljka E!Online kanala vodi računa o svojoj ishrani i vitkom izgledu, međutim, od kako se pojavila na dodeli Grammy nagrada u uznemirujuće mršavom izdanju, osude i kritike na račun njenog izgleda ne prestaju.

Svo ovo vreme, Giuliana je ćutala i nije se dala isprovocirati, ali je pritisak javnosti postao toliki, da je morala uzeti stvari u svoje ruke i, jednom za svagda, prekinuti pomamu koja ne jenjava. Od spekulacija da ima anoreksiju, da je premršava, pa do toga da predstavlja pogrešan uzor devojkama i ženama širom sveta; tračevi su počeli da ometaju njen privatan i poslovni život.

giuliana_rancic_otkrila_zašto_je_mršava_v

U intervjuu za People Magazine, Ranciceva je izjavila kako joj je žao što ljudi misle da je razlog njenoj mršavosti anoreksija ili (ne daj Bože) povratak bolesti; ali da je jedini razlog njene mršavosti lek koji uzima još od operacije duple mastektomije 2012. godine. Prema rečima njenog onkologa, Dr Dev Paula, lek za suzbijanje raka koji koristi utiče na promenu metabolizma i gubitak kilograma, što i jeste slučaj kod Giuliane.

 

„Teško mi je kada se pogledam u ogledalo i vidim koliko sam mršava. Želim da budem fit, lepa i seksi, ali ne mogu.“, izjavila je Ranciceva, dodajući da je, uprkos svemu, srećna jer ima na mnogo čemu da bude zahvalna.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment