Zdravlje žene

Silikoni doprinose boljem seksu?

Silikoni doprinose boljem seksu?
Podeli dalje

silikoni doprinose boljem seksuIstraživanje sprovedeno od strane najveće online zajednice po pitanju medicinsko kozmetičkih tretmana, Real Self, pokazalo je da ugradnja silikona poboljšava kvalitet seksualnog života. Evo detalja.

Istraživanje sprovedeno od strane najveće online zajednice po pitanju medicinsko kozmetičkih tretmana, Real Self, pokazalo je da ugradnja silikona poboljšava kvalitet seksualnog života. Evo detalja.
 

Istraživanje je sprovedeno od 13. do 30. januara ove godine pokazalo je sledeće:

–    61% žena tvrdilo je da ima bolji seks nakon podvrgavanja operaciji, nasuprot 7% njih koje su rekle da im se broj seksualnih odnosa smanjio.
–    Na skali od 1 do 10 (gde je 1 najmanje zadovoljavajući), kvalitet seksualnog života skočio je na 8.13, nasuprot brojci 6.07 pre podvrgavanja operaciji.
–   70% ispitanih žena je reklo kako im se sveukupno zadovoljstvo seksualnim životom popravilo nakon procedure, od čega je njih 28% istaklo kako im se seksualni život poboljšao za 4 poena – na skali od 1 do 10.
–    Uopšteno, tvrdnja žena koje su izvršile operaciju uvećanja grudi, tvrde da im se seksualni život poboljšao za 34 procenata.

Pored navedenih podataka, istraživanje je otkrilo i koliki je broj žena u USA koje su izvršile operaciju uvećanja grudi u poslednje tri godine, kao i prosečnu cenu ove intervencije.

I, mada dobijeni podaci ne mogu kategorički da dokažu kako je sama operacija odgovorna za povećano seksualno zadovoljstvo ovih žena, činjenica je da je novonastalo samopouzdanje moglo doprineti ovom boljitku.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook