Posao

3 ideje za dekoraciju kancelarije kod kuće

3 ideje za dekoraciju kancelarije kod kuće
Podeli dalje

Ako vam se posao nalazi u domu, ovo su ideje za dekoraciju kancelarije kod kuće pomoću kojih će ona izgledati i odavati moćan poslovni izgled.

100 ljudi 100 ćudi, pa je tako i kad je u pitanju kućna kancelarija, odnosno kutak koji vam služi za poslovne obaveze. Naravno da svako ima svoj ukus i neke sklonosti, što ne znači da ne postoje neke univerzalno korisne ideje za kancelariju kod kuće koja će izgledati savršeno ugodno i poslovno.

Bilo da ne znate kako biste je preuredile ili vam treba osveženje radnog prostora, predstavljamo 3 ideje za dekoraciju kancelarije kod kuće koje vam mogu biti od koristi.

1. Neutralne boje

Jedna od najboljih poteza koji možete da napravite u svojoj kućnoj kancelariji jeste da se odlučite za neutralne boje zida (zidova) jer je opšte poznato da boje imaju uticaja na naše sveukupno raspoloženje, a da jarke boje umeju da dekoncentrišu i izazovu raspoloženje koje ne ide rame uz rame sa poslovnom atmosferom. Zato je dobro odlučiti se za hladnije, neutralne tonove koji će nas činiti fokusiranim na poslovne zadatke umesto da nam pažnja luta.

3-ideje-za-dekoraciju-kancelarije-kod-kuće-m

2. Obezbedite dovoljno mesta za odlaganje

Samo zato što vam se kancelarija nalazi u domu nije razlog da je držite ležerno, pa i neuredno. Postarajte se da imate dovoljno mesta za odlaganje, u vidu fioka, polica, lepo ukrašenih kutija i sličnih elemenata kako bi prostor bio skladan i uredan. Ujedno, ovi elementi mogu biti kontrasnih boja, kako prostor u kojem radite ne bi bio neutralno sterilan 🙂

3. Dodajte ličnu notu

Dodavanje nekih ličnih stvari je tu da istaknete svoj ukus, sklonost ka nekim detaljima, ali i da poslovni kutak učinite srećnim mestom za rad.

 

Ujedno, ove savete možete primeniti i na kancelariju firme u kojoj radite, onoliko koliko vam korporativna pravila dozvole.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook