Posao

Najbolji CV primer za kreativce!

Najbolji CV primer za kreativce!
Podeli dalje

Ako ovo nije najbolji CV primer za kreativce, ne znamo šta jeste!

 

Naravno da pisanje CV-ja neće biti isto za profesora, kao ni za računovođu, PR menadžerku, programera ili dizajnera. Shodno tome, a o tome smo već ranije pisali, u zavisnosti od toga kakvo vam je iskustvo i na koju poslovnu poziciju se javljate, svoj CV ćete menjati i prilagođavati, umesto da šaljete jedan isti šablon svima.

I ne samo to, ovo se naročito odnosi na kreativnu industriju: CV treba da odražava ono što jeste i u čemu ste ekspert. Niste sigurni o čemu govorimo? Pogledajte CV ovog fantastično maštovitog, kreativnog i umešnog Njujorčanina koji je do skoro radio u Fox News i sve će vam biti kristalno jasno!

najbolji-cv-primer-za-kreativce-v1

Osmišljen kao interaktivna igrica, CV koji je osmislio Robba Leonardi je upravo ono o čemu smo govorili, fenomenalno konkretan, sažet i više nego očigledno jasan primer sposobnosti, znanja i ogromne količine kreativnosti koju čovek ima.

najbolji-cv-primer-za-kreativce-v

Nadamo se da smo vas podstakli da bacite pogled na svoju biografiju i ozbiljno se zapitate: da li i u kojoj meri verno oslikava ono što profesionalno jeste?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook