Posao

Lepa i uspesna – Avon dama

Lepa i uspesna – Avon dama
Podeli dalje

Lepa i uspesna - Avon damaAko volite i pratite modu, brinete o sebi i svom telu, vodite računa kakvu šminku i kozmetiku koristite, onda je Avon dame prava stvar za vas. Saradnja koja će vas ispuniti, zabaviti, doneti mnoga poznanstva i kontakte, pružiti mogućnost da se upoznate i isprobate sve one interesantne proizvode.

Lepota i uspeh su ono za čime žene žude najviše, pogotovo kada započinju proces osamostaljivanja. U dvadesetim godinama najčešće sanjaju o tome da budu slobodne i svoje, o putovanjima i lepim stvarima koje sebi žele da priušte, modernim krpicama za neprekidne izlaske po trendi klubovima. Paralelno teče i proces sazrevanja tokom koga nastoje da steknu adekvatno obrazovanje, ostvare karijeru o kojoj su maštale i uspeh koji će potvrditi da su realizovale svoje potencijale. Ali dame uvek, u svakoj životnoj fazi, žele da istovremeno izgledaju fenomenalno, bez podočnjaka, bora i tragova umora. To se jednostavno nikada ne menja.

Ogroman procenat žena želi karijeru u industriji lepote. U početku većina devojaka mašta o karijeri ispred objektiva, ali ima i onih koji shvataju da je ona iza kamera možda još uzbudljivija.

Obožavam šminku i sve što je vezano za beauty trendove, kaže Tijana Prica, uspešna Avon dama. Trudim se da ispratim svaki i uvek tragam za sjajnim ponudama. Prva sam među drugaricama koja sazna za neki novi proizvod i novi trend kada je make up u pitanju i često me pitaju za savet i čude se kako sve znam i kako postizem sve to da kupim. Ali imam jednu tajnu. To je jednostavno uz Avon. Nova brošura izlazi na tri nedelje i u svakoj pronađem neki novi proizvod, pročitam novi trend ili beauty savet, a bude i sjajnih ponuda.  Na taj nacin zaista uštedim, što mi je jako bitno jer tako mogu da kupim više! Zato je Avon za mene više od lepote“.

Tijana je samo jedan od primera zadovoljne mlade žene koja je ostvarila svoje ambicije i lična interesovanja i kao takva odlično se uklapa u vrednosti koje Avon kao kompanija koja se bori za lepotu i osnaživanje žena promoviše širom sveta. O još iskustava Avon dama možete se informisati ovde.

Ako volite i pratite modu, brinete o sebi i svom telu, vodite računa kakvu šminku i kozmetiku koristite, onda je Avon dame prava stvar za vas. Saradnja koja će vas ispuniti, zabaviti, doneti mnoga poznanstva i kontakte, pružiti mogućnost da se upoznate i isprobate sve one interesantne proizvode. Kao žena koja je svojevremeno krajem devedesetih i sama bila Avon dama – toplo preporučujem! Više detalja o svemu potražite na interaktivnom sajtu Avon in bloom.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Da znate da sam od januara i ja Avon dama i to prvo krenula zbog popusta za mene i mamu, ali mi od skora krenule prodaje medju drugaricama i koleginicama sa klase 🙂

Facebook