Posao

Pronađi svoje mesto!

Pronađi svoje mesto!
Podeli dalje

U prošlom tekstu, mogli ste da se informišete i saznate šta je Management Trainee program, a ovog puta, informišemo vas o otvorenim pozicijima u jednoj kompaniji. Pronađi svoje mesto i prijavi se!

 

Zainteresovani ste da postanete deo internacionalnog tima kompanije koja je lider na tržištu?

Smatrate da imate sve što je potrebno kako biste stekli menadžersku funkciju nakon 3 godine?

Mladi ste i ambiciozni, spremni da učite, unapređujete svoje veštine i zajedno rastete sa kompanijom?

Završili ste Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka ili neki sličan fakultet, imate MBA ili Master diplomu, 2 do 3 godine radnog iskustva, govorite strane jezike i težite savršenstvu u obavljanju radnih zadataka i sveukupnom učinku?

Ako su odgovori potvrdni, pripremite svoj CV, izvucite iz garderobera svoju odevnu kombinaciju za uspeh i pronađite svoje mesto u internacionalnom timu kompanije Philip Morris u Srbiji. Globalno, ova kompanija danas ima više od 87.000 zaposlenih širom sveta!

pronađi_svoje_mesto_v1

U okviru Management Trainee programa otvoreno je šest radnih mesta a kompanija vam pruža šansu da se profesionalno usavršite i usvojite sve veštine, koje su neophodne da za tri godine dođete do pozicije menadžera. Pokažite šta znate i postanite deo uspešnog tima, gde ćete imati priliku da se upoznate sa kompanijom, radite na različitim projektima i sa različitim timovima i napravite veliki korak u karijeri!

Prijavite se i postanite deo kompanije koja je prepoznatljiva po svojim uspešnim, posvećenim i stručnim kadrovima.

Detaljnije informacije potražite na linku sa konkursom, kao i na društvenim mrežama putem hashtaga #PronadjiSvojeMesto.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook