Posao

Unapredjenje vestina komunikacije

Unapredjenje vestina komunikacije
Podeli dalje

unapredjenje vestina komunikacije22. decembra u Studiju Fine Art Dex, Skadarska 36a (odmah iza kuće Đure Jakšića), sa početkom u 10h održaće se trening „Unapređenje veština komunikacije“, praktičan i interaktivan, bez teoretisanja. Trening je namenjen svima jer nam je komunikacija „osnovna delatnost“ na poslu, u školi, u životu, a najmanje pažnje joj posvećujemo.

22. decembra u Studiju Fine Art Dex, Skadarska 36a (odmah iza kuće Đure Jakšića), sa početkom u 10h održaće se trening „Unapređenje veština komunikacije“, praktičan i interaktivan, bez teoretisanja. Trening je namenjen svima jer nam je komunikacija „osnovna delatnost“ na poslu, u školi, u životu, a najmanje pažnje joj posvećujemo.

vestine komunikacijeČesto se pitamo zašto u nečemu nismo uspeli i ne setimo se da možda nismo bili dovoljno vešti komuniklatori, pregovarači. Uložite u sebe i prijavite se; radite na sebi, oslobodite se treme, postanite veštiji komunikatori! Trening vodi Marko Stojanović.

Trajanje: 2x3h, od 10h-13h (sa pauzom i besplatnim pićem) i nastavak od 14h-17h (sa pauzom i besplatnim pićem)

Koncept 3 segmenta:

1) Neverbalna i verbalna komunikacija (osvešćivanje, čitanje, prevencija, podizanje samopouzdanja…)

2) Trening – Voice & Body Management Training (vežbe disanja, postavke i korišćenja glasa i tela, govor i izgovor, oslobađanje od treme…)

3) Studija vašeg slučaja – ko želi može doći sa pripremljenim govorima, prezentacijama i sl. koje želi da proradi i usavrši sa mnom (obavezno najaviti mejlom i ne odustati) – ukoliko niko ne prijavi „slučaj“ za rad, nastavićemo sa treningom.

CENA 8.000,00 dinara

Broj polaznika je ograničen na 12 sa opcijom da ih bude 14.

Prijave i dodatne informacije na mail marko@javninastup.rs

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment