Saveti

Kreiranje uspeha – besplatni trening za lično usavršavanje

Kreiranje uspeha – besplatni trening za lično usavršavanje
Podeli dalje

U utorak, 16. decembra,u Domu kulture Studentski grad biće održan još  jedan trening Kreiranje uspeha namenjen svim licima koja žele da poboljšaju svoju efikasnost i ostvare svoj potencijal. Prisustvo je besplatno.

 


Kreiranje uspeha je program za lično i profesionalno usavršavanje, čiji je cilj da omogući polaznicima ostvarivanje sopstvenog potencijala i preuzimanje odgovornosti za svoj život i odluke.

Koncept Kreiranje uspeha napravljen je sintezom znanja iz modernih poslovnih veština, koučinga i HR-a, a treninzi su koncipirani tako, da pored teorijskog znanja kroz praktične aktivnosti polaznici steknu primenjive veštine.

Šta očekuje polaznike kursa?

Kako najavljuju organizatori, na prvom mestu definisanje sopstvenog pojma uspeha, formulisanje životnih ciljeva na pravi način, i oslobađanje osećaja potpune zavisnosti od spoljnih faktora.

Po utiscima učesnika, jedna od najvrednijih stvari na ovom kursu, je buđenje svesti da sami kreiramo svoj život i stepen uspeha, kao i povećanje samopouzdanja.

kreiranje_uspeha_v
Ovaj program postoji u Srbiji već četiri godine, a do sada je na besplatnih treninzima prisustvovalo preko 1100 učesnika, o čemu najbolje govore njihova iskustva.

Petočasovni trening je potpuno besplatan, a mogu mu prisustvovati svi koji se prijave na sajtu.
O predavaču i timu informišite se ovde.

Datum: 16.12.2014.
Mesto:  Dom kulture Studentski grad (velika bioskopska sala)
Vreme: 17 – 22h


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook