Saveti

Pokloni za Dan zaljubljenih

Pokloni za Dan zaljubljenih
Podeli dalje

Bile za ili protiv tek, Dan zaljubljenih svake godine obeležimo, ako već ne proslavimo. Sve mi imamo nekog u okruženju kome taj dan mnogo znači (možda i mi same) i, s godinama, postaje teško smisliti i izmisliti nešto novo za pokloniti.


Pokloni za Njega

Ove godine, partnera možete iznenaditi sa kvalitetnim bade mantilom, sa ugraviranim njegovim inicijalima, pored kojeg će se osećati kao da je u hotelu sa 5 zvezdica! Isto tako, iznenadite ga omiljenim čokoladicama, na kojima će biti ispisani svi važni datumi Vaše veze/braka! Danas postoji toliko poslastičarnica koje upravo ovu uslugu imaju u svojoj ponudi, treba samo da se plati! Knjiga, napravljena od Vaših posebnih fotografija, u poslednje vreme je hit! Dovoljno je samo da odaberete one posebne i sa foto radnjom dogovorite format, stil; možete dodati i simpatične porukice, datume…originalno i unikatno. Isto tako, na sajtu Vizio Shopa možete pronaći neku simpatičnu, smešnu, šaljivu majicu baš za tu priliku! Ili, ako ste i same vešte, napravite nešto same i imaćete originalan i samo Vaš poklon za Njega! Ili, poklonite mu omiljenu zajedničku fotografiju, izrađenu u formi puzzle slagalice (za one koji imaju strpljenja i vole da ih slažu). Ako je Vaš partner praktičan i nesklon ovakvim poklonima, uvek možete da mu poklonite godišnju pretplatu na omiljeni časopis ili članarinu u teretani/sportskom klubu.

Pokloni za drugaricu

Nema drugarice koja se neće oduševiti spa korpom, napravljenom samo za nju! Kao svaka dobra prijateljica, sigurno znate koju kozmetiku i kakve mirise voli; personalizujte korpu njenim omiljenim preparatima za opuštanje, dodajte koja eterična ulja, mirišljave štapiće, lufa-sunđer, parafinske rukavice i tome slično. Sve to upakujte u prozirni šuškavi celofan i ukrasite bogatom mašnom. Isto tako, možete joj pokloniti Teglu prijateljstva. Sve što Vam treba jeste ukrasna tegla, raznobojni papir i reckave makaze. Ispišite sve razloge zbog kojih Vam je draga i zašto je smatrate za prijatelja; dodajte koji citat poznatih na temu prijateljstva i gotovo! Jedinstven i uradi-sama poklon. Ako Vaša prijateljica ima odličan smisao za šalu, postoji nekoliko simpatičnih sajtova, na kojima možete pronaći simpatično šaljive poklone, poput Pink majstorice, Mašne za nevaljale, i td.

Pokloni za decu

I mališani vole posebne prilike i poklone.
Iako mali, iznenadite ih i obradujte, jednako kao i starije. Plišane igračke, srcoliki slatkiši, simpatične majice sa teatskim ispisom, omiljene pesme i crtaći; ali i samo učestvovanje u planiranju, osmišljavanju i pravljenju svega vezano za Dan zaljubljenih, ispuniće decu osećanjem sreće, ljubavi i važnosti.

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook