Saveti

Pričanje priča – besplatni kurs Khan Akademije i Pixara!

Pričanje priča – besplatni kurs Khan Akademije i Pixara!
Podeli dalje

Pričanje priča nije rezervisano samo za decu i njihovo odrastanje, u poslovnom smilu, u pitanju je važna veština koja nas razdvaja od konkurencije i čini naš posao i vezu sa klijentima vrednijim i boljim.

I ne brinite ako niste rođeni pripovedač, jeste li znali da ovu veštinu možete savladati potpuno besplatno i to zahvaljujući Khan akademiji i Pixaru?


Prošlog meseca je osvanula vest da su se ove dve organizacije povezale sa ciljem da pričanje priča učine dostupnijim svima koji žele da nauče i ovladaju veštinom koja nas čini boljima, kako u privatnom, tako i u poslovnom svetu.

U sklopu online kursa Pixar in a box, svi zainteresovani mogu naučiti umetnost pričanja priča, kroz seriju video priloga i zadataka koje su osmislili Pixarovi režiseri i umetnici poput Petea Doctera (Inside Out, Up), Marka Andrewsa (Brave), Domeea Shia (Inside Out) ili Sanjaya Patela (Ratatouille).


Prve lekcije su već na raspolaganju i počinju sa osnovama koje se bave stvarima kao šta je potrebno da neko postane uspešan pripovedač, koje su razlike između dobrih i odličnih priča, kako početi i još dosta drugih zanimljivosti.

Ako imate vremena, volje i želje, zavirite u svet Pixara i naučite kako da pričanje priča iskoristite za svoj napredak, u bilo kom smislu.

BONUS

Za sve koji su zainteresovani da započnu ovaj zanimljivi kurs, evo dodatne motivacije u vidu 22 Pixarovih pravila za pričanje priča, uživajte 🙂

 

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment