Uspešne žene

Milica Marković, alfa i omega Sprinkles patika

Milica Marković, alfa i omega Sprinkles patika
Podeli dalje

Nedavno smo vam predstavili Sprinkles unikatne patike, a sada pročitajte intervju sa Milicom Marković, idejnim tvorcem ovog popularnog modnog dodatka.

 

1. Kako su se rodile Sprinkles patike, koja je njihova priča?

Priča o Sprinklsicama je počela tako što sam, na nagovor svoj supruga, ukrasila sebi prve patikice jednostavno stavivši na njih umesto pertli satenske trake i po koju mašnu. Reakcije ljudi su bile izvanredne pa smo došli na ideju da započnemo mali biznis.

sprinkles_patika_v

2. Kako biraš motive za oslikavanje?

U Srbiji nema više unikatnih stvari pristupačnih svima, a ideja Sprinklsica je da svaka devojka koja poruči patike njima da neki svoj lični pečat. Uvek devojkama naglasim da same osmisle šta bi želele, koje boje, kakav motiv i slično. Neke se devojke time potpuno iznenade, pa često dobijem reakcije „Oh, pa nisam znala da mogu da biram!“, ali to je i poenta, zar ne? Da se izvučemo iz standardnih modela i stvarčica koje svi nose i budemo „unique“.

 

sprinkles_patika_v1

3. Koje boje koristiš i kako se Sprinklsice održavaju? 🙂

Kada govorimo o samom oslikavanju, koristim specijalne boje za tekstil, tako da je boja na patikama sigurna čak i kada se operu u mašini za veš, ali s napomenom da ukoliko na modelu ima satenskih mašnica, ipak se preporučuje nežno pranje na ruke.

 

4. Šta je to što se najviše traži, koji motivi su popularni?

Devojke najčešće traže mornarske patikice, ali i različiti motivi kao sto su cupcakes, Hello Kitty i slično su dosta traženi. Što se tiče veličina, to su standardne ženske veličine od 36 do 41, ali sam nedavno uvela i dečiju, kao i obuću za bebe. Najlepše je kada mama i ćerka nose isto oslikane patikice. Uvek naiđem na pozitivne reakcije, a mame budu posebno ponosne.

 

5. Koliko je vremena potrebno za oslikavanje i ukrašavanje jednog para Sprinklsica?

Za oslikavanje je potrebno uglavnom dva dana, sve u zavisnosti od toga koliko je zahtevno ukrašavanje, plus dan za sušenje.

sprinkles_patika_v2

6. Kakvi su planovi za budućnost?

Plan je, pre svega, da nastavim sa ovim divnim poslom, čak mozda i da proširim delatnost na oslikavanje i drugih odevnih predmeta. Takođe, uvešću opciju da klijenti donesu svoje patikice na oslikavanje.

A samo za posetioce portala Organ Vlasti, spremili smo na poklon jedan par Sprinkles patika, sve što treba da uradite jeste da lajkujete ovu fotku na Instagramu, zapratite Organ Vlasti i Sprinkles Shoes i stičete pravo da baš vi postanete srećna dobitnica ili dobitnik koji će biti izabran putem sajta Random.org! U igri mogu učestvovati samo korisnici iz Srbije, hvala na razumevanju.

Igra traje do subote, srećno!


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook