Uspešne žene

Najpoznatija pin up devojka pedesetih

Najpoznatija pin up devojka pedesetih
Podeli dalje

Da li znate koja je najpoznatija Pin up devojka pedesetih godina? Ne? Upoznajte Betty Brosmer i otkrijte u čemu je bila tajna njenog uspeha!

 

Betty Brosmer poznata je kao najpoznatija i najplaćenija pin up devojka svih vremena koja se pojavila na više od 300 naslovnica časopisa i knjiga širom sveta, uključujući Time i LIVE magazine, Esquire, Fortune i mnoge druge; a do 20 godine je osvojila vipše od 50 nagrada na takmičenjima lepote! U čemu je bila tajna njenog uspeha?

Pored platinasto plave kose, zanosnih oblina i zaraznog osmeha, Betty Brosmer je žena koja je imala najtanji struk u to vreme – svega 45cm!

najpoznatija_pin_up_devojka_pedesetih_v

U ono vreme, Photoshop još nije bio izmišljen, tako da je Bettyna silueta itekako stvarna i, za milione njenih fanova, nešto najsavršenije na svetu! A vas ostavljamo da pogledate ove fotografije i odlučite sami – da li je ova „peščani sat“ figura zaista ono čemu svaka žena treba da teži i danas?

Ono što možda ne znate jeste da je Betty suosnivač prvog health&fitness magazina za žene koji i danas izlazi širom sveta – SHAPE Magazine. Pored toga, Betty je i dalje aktivna, objavljujući 2 kolumne u specijalilzovanim časopisima, obe namenjena zdravom izgledu žena: „Body by Betty“ i „Health by Betty„.

Izvor fotografija: Tumblr

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook